My Life

http://ainifarah.blogspot.com/

post kali nie aq paparkan sebhgian gmbr knangan terindah spnjng 2009...


group aq waktu simulasi hm..mmng trbaek!!!!


bdk2 lelaki yg segroup ngan aq msa simulasi hm..smpoi je diorng nie....


hri interaksi frmc..time nie ktorng hndle prgm nie...


hr interksi frmc..




kat lab tf pn smpat brposing..hehehehe


kat dpn dataran pak ali..smpt brposing smntara mnggu van smpai....

oklah setakat nie jelah gmbr yg aq uploadkan..act..bnyk gmbr tp x kan nak upload smua...happy new yr smg azam baru dan mnjd insan yg lbh baik dr thn
sblmnya....


dah lama aq x post kat blog aq nie...
bukan apa time kwn2 aq lain cuti sem aq sibuk ngan program opkim coz kali nie opkim aq kena jd exco pndidikan 2...kena uruskan 3 bngkel,rncng modul,wat krts kerja n lain2 lg.....penat gak kena uruskan smua nie..kdng2 tnsion gak......

aq just cuti sem 3 mnggu compare ngan kwn2 aq lain yg cuti 5 mnggu...huhuhu...
x puas cuti doh..adus!!!..even aq dok rmh cuti sem selama 3 mggu aq kena wat keje gak pasal prgm nie...pastu bila dah blik klj pula kna wat persiapan sblm pi opkim iaitu gerak gempur OPKIM...gempur sngt ke..???hehehe..selama gerak gmpur sngt penat coz selama 6 hari nie aq,exco 1-din n ajk2 aq kena wat banner prgm 3 kpng,pastu kena cari sape yang nak jd fasi utk bngkel sk rndh n mnegah..alhamdulillah ramai gak yg volunteeer nak jd fasi,pastu kna sdiakan fail n bahan2 modul ldk utk 3 bngkel...disbbkan nak jimat kos alhamdulillah dpt fail n pen prcuma dari PKP n admin FSKB even x bnyk tp at least mmbntu jga kos sekretariat pndidkan nie n mcm2 lg..ngan meetng hmpr tiap2 hari....huhuhu...letih...setelah penat lelah prsiapan OPKIM hr selasa pg brtlk lah kami smua ke taiping...tp pd pg tu aq trlmbt bngun..nasib baik x kena tnggal...hampeh tul kena sindir ngan mt..huhuhu...nie gara2 tdur kul 4.30 pg bru siap pckng brng...mula2 decide x nak tdur mlm tu tp mata dah x leh tahan sngt..cmpur ngan penat yg x hilng2...huhuhu..spnjng prjlnan aq tdur je smpailah kat destinasi yg nak dituju......excited gak bila dah smpai..pastu pmbhagian anak angkat..alhamdulillah aq dpt partner ngan tikah,sheda n syikin...best ooo coz kami smua exco2..so snanglah skt kl ad urusan apa2..pastu dpt mak angkat yg sngt best..kami smua pnggil mak cik...mak cik sngt baik hati n rajin masak smpaikan ktorng nie x termakan coz knyang sngt..hbs tu pagi,tnghri,ptng n mlm makan je...brtmbh berat badan jadinya....kat taiping kami duduk selama 5 hari....aq pnya prgrm hari rabu n khamis..x sbr oo nak hbs...tibanya hri dinantikan..ceh gmpak je..hehehe..hampeh msa bngkel sk menegah sngt sdh coz yg dtng cma 14 orng..sdh oo...mybe coz time tu kan cuti sklh..so kami anggap bdk2 smua trlupa ad prgm nie..huhuhu..wlpn sdh prgm still brjln ngan lancar...lps tu ptng pula crmah krjaya utk pljar matrik penang..masa hr tu tuhan saje yg thu aq pnya perasaan..penat+sedih+problem yg kami hdapi..nasib baik ad bbrp orng exco tenagkan aq..thnks korng smua...ksmplnya aq x ad mood smpailah time post mrtm mlm tu...esk pula kena hadpi bngkel sk rndah..dlm fikirn aq bermain2 ramai x stdnt dtng esk...alhamdulillah bengkel sk rndah mndpt smbutan mnggalakkan..seramai 60 stdnt dtng..modul ldk brjln lancar..plng x tahan fasi pula trlbh excited dr stdnt..hehehe..apa x nya smua fasi2 enjoy n sportng...alhamdulillah prgrm aq sdh selesai..lega tramat sngt....thnks kat ajk pndidikan,ajk teknikal,ajk jamuan,ajk cndramata n fasi2 yg trlbt mnjayakan bngkel nie..pasnie aq just follow prgm sekretariat lain...apa lg ptng tu aq mlpskan penat ngan tdur spnjng ptng..hehehehe..smpai x pi prgm sukan rakyat..hehehehe....


conclusionya progrm opkim kali nie lg best cmpare thn lps wlpn thn nie prob bnyk brlaku...nie smua krjsama exco,mt,pngarah n ajk2 mnjayakan prgrm nie...thnks kat mak cik yg sudi mngambil kami sbgai anak angkat..rndu sngt2 kat mak cik..nt kl kami dtng taiping kami snggah rmh mak cik k...oklah smpai di sni coretan pngalaman yg brharga aq perolehi dr prgrm nie...

Welcome

Welcome to my blog, hope you enjoy reading.

Permata Hati

My photo
Batu Pahat, Johor, Malaysia
aq merupakan anak kelima dari pasngan En.Janis dan Puan Sayah...sekarang still student kat ukm dalam jurusan pharmcy..insyallah 2012 aq hbis study..n bakal seorang pegawai farmasi yang berjaya...Amin..
There was an error in this gadget

Followers